Wit grind / Limburgs wit

1. Kies het formaat:
Voor grovere formaten van deze soort, zie Limburgs witte keien
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze, professionele levering snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. Bancontact of Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

In België is dit zeer fraaie grind meest bekend als Limburgs wit door de afkomst uit Limburg. Maar ook de naam Wit grind komt voor vanwege het feit dat de kleur van het grind vooral wit is (naast de grijze en zwarte kiezels). Deze kleurencombinatie maakt Wit grind tot de meest populaire soort grind! Wit grind staat namelijk niet alleen mooi op het boerenerf of tuinpad, maar is ook erg mooi in combinatie met natuurstenen tegels in meer moderne tuinen. Het is een licht bonte kleurenmix en daarom ook geschikt voor het aanleggen van landelijke tuinstijlen. Een zeer veelzijdige grindsoort dus. Wit grind kunt u op anti-worteldoek leggen en/of in Grindstabilisatie voor een spoorvrij geheel.

De eigenschappen van Wit grind / Limburgs wit

Eigenschappen van Wit grind:

  • Hoge drukvastheid
  • Populaire kleurencombinatie
  • Voordelig

Wit grind / Limburgs wit kopen

Het kopen van Wit grind kan eenvoudig online bij Grind.be in alle hoeveelheden en diverse formaten. Alles is snel leverbaar in kleine bags, bigbag of losgestort.

Populaire verpakkingen Wit grind / Limburgs wit

Bigbag Wit grind / Limburgs Wit, Losgestort Wit grind / Limburgs Wit.

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1500KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer info en advies, zie Welk formaat neem ik het beste?
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 75kg / 0,05m3 per m2, op basis van een laagdikte van 5cm. Houdt voor grovere formaten dan 32mm een dikkere laagdikte aan. Overzicht per verpakking: 0,18m3 voor ± 3,5m2 | 0,35m3 voor ± 7m2 | 0,5m3 voor ± 10m2 | 0,7m3 voor ± 14m2 | 1m3 voor ± 20m2
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€70) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€99 per bestelling)
Levertermijn & bezorgkosten bags vanaf 1000kg, grindplaten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€80) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€99). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 1-3 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Levermethode• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetaalmogelijkhedenVooraf per bank, met iDEAL, Creditcard, Paypal of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 3 formaten en 7 verpakkingen
  2. Keuze uit 3 formaten en 7 verpakkingen
  3. Keuze uit 1 formaat en 6 verpakkingen

Video's over de levering