Zebra grind

1. Kies het formaat:
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze, professionele levering snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. Bancontact of Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Wat is Zebra grind?

Zebra grind is een sierlijke, bijzondere grindsoort met een gemengde kleur, namelijk lichtgrijs en zwart. Het is een mix van blauwgrijze steentjes en donkergrijze tot aan zwarte steentjes. Deze combinatie zorgt voor een unieke soort. Met Zebra grind geeft U een uitgesproken, zeer stijlvolle sfeer aan Uw tuin of oprit. De lichte en donkere tinten passen mooi bij elkaar en vormen een bijzonder geheel. We hebben van deze soort ook de hoekige variant, zie Zebra Split.

Waarvoor kan ik Zebra grind gebruiken?

Zebra grind bestaat uit steentjes van een zeer goede kwaliteit. De steentjes kunnen hoge druk aan waardoor het een geschikte steensoort is om te gebruiken op opritten, parkings en erven. Zebra grind wordt ook vaak gebruikt als bodembedekker in de tuin of voor het aanleggen van een tuinpad of terras. Door de strakke kleurencombinatie zeer geschikt in moderne tuinen. Maar natuurlijk ook prima bruikbaar voor andere tuinstijlen.

Zebra grind kopen

Voordelen van Zebra grind:

  • Prettig beloopbaar
  • Mooie gemengde kleur
  • Stijlvolle uitstraling

Hieronder bestelt u Zebra grind gemakkelijk online in diverse maten bags. Deze worden binnen enkele werkdagen bij u thuis afgeleverd met een vrachtwagen met kraantje. Zoekt u 8 ton of meer van Zebra grind? Hiervoor maken wij graag een scherpe offerte, neemt u even contact met ons op! Wilt u de Zebra grind graag eerst zien, vraag dan een gratis staaltje bij ons aan!

Populairste verpakking

Bigbag Zebra grind.

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1600KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer info en advies, zie Welk formaat neem ik het beste?
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 75kg / 0,05m3 per m2, op basis van een laagdikte van 5cm. Houdt voor grovere formaten dan 32mm een dikkere laagdikte aan. Overzicht per verpakking: 0,18m3 voor ± 3,5m2 | 0,35m3 voor ± 7m2 | 0,5m3 voor ± 10m2 | 0,7m3 voor ± 14m2 | 1m3 voor ± 20m2
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€70) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€99 per bestelling)
Levertermijn & bezorgkosten bags vanaf 1000kg, grindplaten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€80) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€99). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 1-3 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Levermethode• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetaalmogelijkhedenVooraf per bank, Paypal, Creditcard, Bancontact/Mister Cash of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 2 formaten en 6 verpakkingen
  2. Keuze uit 3 formaten en 7 verpakkingen
  3. Keuze uit 2 formaten en 7 verpakkingen

Video's over de levering