Panda grind

1. Kies het formaat:
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze, professionele levering snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. Bancontact of Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Panda grind is een zeer stijlvolle siergrind voor op het tuinpad, de voortuin en andere sieroppervlakken. Door het contrast van witte en donkergrijze kleuren wordt een zeer bijzonder en luxueus effect verkregen! De ronde vorm van de kiezels geeft de Panda grind een rustig en stijlvol uiterlijk. U wilt toch liever een robuster uiterlijk? Dan hebben we van deze soort ook de hoekige variant, zie hiervoor de Panda Split.

Panda grind kopen

Voordelen van Panda grind:

  • Prettig beloopbaar
  • Stijlvolle uitstraling
  • Luxueus

Panda grind toepassen

Leg eerst een anti-worteldoek in uw tuin alvorens de Panda grind in uw siertuin te verdelen. Zo voorkomt u onkruidgroei van onderen en zo kan de Panda grind zich niet met de aarde vermengen. Verder is het ook makkelijk als u een keer uw siertuin wilt veranderen, dan is het verwijderen van de Panda grind snel gedaan. Vergeet niet de handige grondpennen mee te bestellen voor het makkelijk vastzetten van het anti-worteldoek.

Panda grind is in diverse verpakkingen leverbaar. Zo kunt u precies de hoeveelheid bestellen die u nodig heeft!

Beschikbare verpakking

Bestel hier uw gewenste hoeveelheid Panda grind. De meest verkochte verpakkingen zijn:

Bigbag Panda grind, losgestort Panda grind.

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1600KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer info en advies, zie Welk formaat neem ik het beste?
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 75kg / 0,05m3 per m2, op basis van een laagdikte van 5cm. Houdt voor grovere formaten dan 32mm een dikkere laagdikte aan. Overzicht per verpakking: 0,18m3 voor ± 3,5m2 | 0,35m3 voor ± 7m2 | 0,5m3 voor ± 10m2 | 0,7m3 voor ± 14m2 | 1m3 voor ± 20m2
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€70) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€99 per bestelling)
Levertermijn & bezorgkosten bags vanaf 1000kg, grindplaten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€80) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€99). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 1-3 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Levermethode• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetaalmogelijkhedenVooraf per bank, met iDEAL, Creditcard, Paypal of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 3 formaten en 6 verpakkingen
  2. Keuze uit 4 formaten en 7 verpakkingen
  3. Keuze uit 1 formaat en 5 verpakkingen

Video's over de levering