Panda split

1. Kies het formaat:
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze, professionele levering snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. Bancontact of Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

De naam van deze siersplit geeft al enigszins informatie over de kleur ervan: Panda split is zwart-wit van kleur. Dit komt doordat het een mengeling is van Basalt split (antraciet van kleur) en Carrara split (wit van kleur). Deze tegengestelde kleuren split geven dat de Panda split een bijzondere split is met een uitgesproken karakter! Panda split wordt vaak gezien in combinatie met natuursteen tegels en andere elementen binnen een wat modernere tuin. Dus als u een contrastrijke split zoekt dan is Panda split precies wat u zoekt!

Panda split kopen

Voordelen van Panda split:

  • Goede drukvastheid
  • Unieke uitstraling
  • Zeer stijlvol in de moderne tuin

Wij wijzen graag op onze Multi-Edge FLEX afboording. Met deze handige flexibele kunststof afboording creëert u subtiel in een handomdraai een mooie scheiding tussen bijvoorbeeld siertuin en gazon. Bestel de Multi-Edge FLEX afboording makkelijk met de Panda split mee.

Panda split is verkrijgbaar in het standaardformaat 8-12mm, op aanvraag kunnen we ook andere formaten leveren. Voor prijzen en levertijd, neem contact op!

Populaire verpakkingen

Bestel Panda split in de gewenste bag. Indien u niet zo veel nodig heeft hebben wij bijvoorbeeld een handige minibag van 500kg. Heeft u een grotere hoeveelheid nodig dan bestel volgende verpakkingen:

Bigbag Panda split, Losgestort Panda split.

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1500KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer info en advies, zie Welk formaat neem ik het beste?
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 75kg / 0,05m3 per m2, op basis van een laagdikte van 5cm. Houdt voor grovere formaten dan 32mm een dikkere laagdikte aan. Overzicht per verpakking: 0,18m3 voor ± 3,5m2 | 0,35m3 voor ± 7m2 | 0,5m3 voor ± 10m2 | 0,7m3 voor ± 14m2 | 1m3 voor ± 20m2
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€70) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€99 per bestelling)
Levertermijn & bezorgkosten bags vanaf 1000kg, grindplaten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€80) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€99). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 1-3 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Levermethode• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetaalmogelijkhedenVooraf per bank, Paypal, Creditcard, Bancontact/Mister Cash of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 5 formaten en 7 verpakkingen
  2. Keuze uit 4 formaten en 7 verpakkingen
  3. Keuze uit 2 formaten en 7 verpakkingen

Video's over de levering