Polar Blue split

1. Kies het formaat:
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze, professionele levering snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. Bancontact of Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Polar Blue split is een unieke soort split met een kleurenmix van witte en grijsblauwe steentjes. Dit split is met recht luxe te noemen omdat het bestaat uit marmersteentjes en een stijlvolle uitstraling heeft. Vanwege de koele kleurencombinatie past deze perfect in moderne en strakke tuinen. Zo combineert het Polar Blue split bijvoorbeeld  erg mooi met grijze tuintegels of grijs tuinmeubilair. Maar vergeet ook zeker niet om groene beplanting toe te voegen. Hierdoor krijgt de tuin een frisse look!

Polar Blue split kopen

Voordelen van Polar Blue split:

  • Moderne kleurencombinatie
  • Luxe siersplit
  • Hoge drukvastheid

Het Polar Blue split is veelzijdig te gebruiken. Dankzij de hoge drukvastheid kan deze gemakkelijk op opritten of parkeerplaatsen gebruikt worden. U kunt er dan optioneel grindstabilisatie onder leggen. Maar ook in de siertuin is deze split prachtig om toe te passen. In de voortuin, als tuinpad of sieroppervlak, het kan allemaal! Tip: Maak het tuinontwerp helemaal af met de Multi-Edge ADVANCE tuinafboording verzinkt of de Multi-Edge Metal verzinkt. De grijze metalen kleur past perfect bij het Polar Blue split!

Beschikbare verpakkingen

Polar Blue split bestelt u eenvoudig online en is beschikbaar in verschillende hoeveelheden bags. De meest verkochte verpakkingen zijn:

Bigbag Polar Blue split, Losgestort Polar Blue split

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1600KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer info en advies, zie Welk formaat neem ik het beste?
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 75kg / 0,05m3 per m2, op basis van een laagdikte van 5cm. Houdt voor grovere formaten dan 32mm een dikkere laagdikte aan. Overzicht per verpakking: 0,18m3 voor ± 3,5m2 | 0,35m3 voor ± 7m2 | 0,5m3 voor ± 10m2 | 0,7m3 voor ± 14m2 | 1m3 voor ± 20m2
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€70) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€99 per bestelling)
Levermethode• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetaalmogelijkhedenVooraf per bank, Paypal, Creditcard, Bancontact/Mister Cash of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 5 formaten en 7 verpakkingen
  2. Keuze uit 4 formaten en 7 verpakkingen
  3. Keuze uit 1 formaat en 7 verpakkingen

Video's over de levering