Carrara split

1. Kies het formaat:
Voor grovere formaten van deze soort, zie Carrara breuksteen
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze, professionele levering snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. Bancontact of Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Carrara split is een zeer sierlijke mooie witte siersplit uit Italië. De steensoort is marmer en de kleur is zeer wit! De toevoeging split duidt erop dat het gaat om gebroken steen. Carrara split staat prachtig in combinatie met natuursteen of andere moderne tuinelementen. Ook ziet u Carrara split veel voorkomen in een zwart wit tuin. Grind.be levert ook de afgeronde vorm van Carrara split: Carrara grind. Let op: gebruik Carrara split het liefst op een zonnige en zo droog mogelijke oppervlakte om de witte kleur te behouden en om een groene aanslag te voorkomen. Bekijk naast Carrara split ook zeker onze andere soorten wit grind & siersplit!

Carrara split kopen

Voordelen van Carrara split:

  • Goede drukvastheid
  • Zeer witte kleur
  • Stijlvolle uitstraling

Tip! Creëer een mooie scheiding met de Multi-Edge METAL Afboording, bijvoorbeeld in de kleur wit, of RVS voor een moderne strakke uitstraling!

Waarvoor is Carrara split geschikt?

Carrara split kan zowel voor oprit als tuinpaden gebruikt worden. Ook ziet u Carrara split veel als bodembedekking in de tuin. Door de mooie witte kleur kan deze split met vrijwel alle kleuren gecombineerd worden. Eén ding is zeker, met Carrara split kan u niets fout doen in uw tuin.

Polulaire verpakkingen

Carrara split is leverbaar in diverse maten bags en verschillende formaten. Voor grotere hoeveelheden kunt u Carrara split ook voordelig losgestort bestellen, de levering hiervan is gratis! Bestel hier:

Bigbag Carrara splitLosgestort Carrara split.

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1600KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer info en advies, zie Welk formaat neem ik het beste?
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 75kg / 0,05m3 per m2, op basis van een laagdikte van 5cm. Houdt voor grovere formaten dan 32mm een dikkere laagdikte aan. Overzicht per verpakking: 0,18m3 voor ± 3,5m2 | 0,35m3 voor ± 7m2 | 0,5m3 voor ± 10m2 | 0,7m3 voor ± 14m2 | 1m3 voor ± 20m2
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€70) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€99 per bestelling)
Levertermijn & bezorgkosten bags vanaf 1000kg, grindplaten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€80) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€99). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 1-3 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Levermethode• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetaalmogelijkhedenVooraf per bank, met iDEAL, Creditcard, Paypal of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 4 formaten en 7 verpakkingen
  2. Keuze uit 3 formaten en 7 verpakkingen
  3. Keuze uit 4 formaten en 7 verpakkingen

Video's over de levering