Diabas split

1. Kies het formaat:
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze, professionele levering snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. Bancontact of Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Een vrij onbekende split soort is Diabas split. Diabas, ook wel Doleriet genoemd, is een steensoort dat qua kleur en eigenschappen lijkt op Basalt. In tegenstelling met Basalt heeft Diabas split wat groenige tinten. De Diabas split, afkomstig uit Duitsland, is keihard en dus o.a. handig voor oppervlakken die zwaar belast worden, zoals parkeerplaatsen, opritten, etc.

Diabas split kopen

Voordelen van Diabas split:

  • Hoge drukvastheid
  • Veel formaten beschikbaar
  • Voordelig

Diabas split leveren wij in grotere hoeveelheden losgestort en wel vanaf 10 ton. Een voordeel aan Diabas is het aantal beschikbare formaten: er zijn diverse maten leverbaar van fijn split tot grovere brokken. De levertijd is slechts enkele werkdagen in heel België.

Diabas split in uw tuin toepassen

Niet alleen voor de oprit kunt u Diabas split gebruiken maar ook als bodembedekking voor een onderhoudsvriendelijke border of tuinpad. Bij deze toepassing adviseren wij het gebruik van de handige en praktische Multi-Edge FLEX afboording. Een mooie strakke scheiding tussen border of tuinpad en uw gazon. Door het handige systeem van deze kunststof afboording maakt u net zo makkelijk ronde of glooiende vormen als ook strakke rechte lijnen. 

Beschikbare verpakking

Diabas bestelt u losgestort snel en makkelijk op Grind.be. Bestel hier:

Losgestort Diabas split

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1500KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer info en advies, zie Welk formaat neem ik het beste?
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 14m2 met 5cm laagdikte per ton
Levertermijn & bezorgkosten bags vanaf 1000kg, grindplaten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)Losgestort grind/split: gratis thuisbezorging!
LevermethodeKiptrailer of walking-floor
BetaalmogelijkhedenVooraf per bank, Paypal, Creditcard, Bancontact/Mister Cash of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 5 formaten en 7 verpakkingen
  2. Keuze uit 5 formaten en 7 verpakkingen
  3. Keuze uit 1 formaat en 6 verpakkingen

Video's over de levering