Lava split

1. Kies het formaat:
Voor grovere formaten van deze soort, zie Lava breuksteen
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze, professionele levering snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. Bancontact of Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Lava split is een deels poreuze steen die juist hierdoor zeer functioneel is! Lavastenen zijn licht van gewicht en waterdoorlatend door de poreusheid. Lava split wordt in fijne en grovere formaten (lava stenen) veel toegepast in vijver filters en drainage toepassingen, maar ook onder sportvelden en kunstgras. De kleur van Lava split is bruin-grijs, hierdoor wordt de split niet vaak als decoratie gebruikt.

Lava split kopen

Voordelen van Lava split:

  • Waterdoorlatend
  • Licht van gewicht
  • Voordelig

Lava split in uw tuin toepassen

Toch is het het overwegen waard om Lava split in borders te gebruiken. Wij zullen u een paar voordelen van het gebruik van Lava split opnoemen. Door de redelijke poreusheid houdt Lava split makkelijk water vast wat in een droge periode uw planten weten te waarderen. Ook houdt Lava split de bodem luchtig en bij een laagdikte van ca. 5 cm weert u onkruid. En, mocht u last hebben van slakken, met Lava split in uw border heeft u geen overlast meer van slakken.

Populaire verpakkingen

Lava split is verkrijgbaar in diverse maten bags zodat u de gewenste hoeveelheid beter kunt afstemmen. Het is ook mogelijk Lava split losgestort te bestellen indien u een grote hoeveelheid nodig heeft. De levering is mogelijk binnen enkele werkdagen door geheel België! Bestel hier:

Bigbag Lava splitLosgestort Lava split.

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1200KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer info en advies, zie Welk formaat neem ik het beste?
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 55kg / 0,05m3 per m2, op basis van een laagdikte van 5cm. Overzicht per verpakking: 0,18m3 voor ± 3,5m2 | 0,35m3 voor ± 7m2 | 0,5m3 voor ± 7m2 | 0,7m3 voor ± 10m2 | 1m3 voor ± 20m2
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€70) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€99 per bestelling)
Levertermijn & bezorgkosten bags vanaf 1000kg, grindplaten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€80) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€99). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 1-3 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Levermethode• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetaalmogelijkhedenVooraf per bank, met iDEAL, Creditcard, Paypal of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 2 formaten en 6 verpakkingen
  2. Keuze uit 6 formaten en 6 verpakkingen
  3. Keuze uit 1 formaat en 2 verpakkingen

Video's over de levering