• Gratis levering losgestort
  • Grootste assortiment
  • Scherpste prijzen
  • Beste klantenservice
  • Snelle, professionele levering

×
Registreren

Persoonlijke informatie

Login Data

* Verplichte velden

of inloggen

Verplicht veld
Verplicht veld
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Dit is geen emailadres
Verplicht veld
Dit emailadres bestaat al
Verplicht veld
Voer a.u.b. een geldig wachtwoord in
Voer a.u.b. 6 of meer karakters in
Voer a.u.b. maximaal 16 tekens in
Wachtwoorden komen niet overeen
Verplicht veld
Emailadres of wachtwoord is onjuist

Franse Dolomiet

Franse Dolomiet 4 - 14mm
Franse Dolomiet 4 - 14mm
1. Kies het formaat:
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking.
Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Bezorgkosten informatie

Zorgeloze levering snel aan de slag!Meer dan 14 jaar ervaring 50.000+ klanten gingen u voor Betaal met Bancontact, Creditcard of een van de andere betaalwijzen

Over Franse Dolomiet

Franse Dolomiet, ook wel bekend onder de naam Markies / Marquise, is een harde gedolomitiseerde kalksteen soort met een beigebruin-grijze kleur. Franse Dolomiet is, in vergelijking met onze standaard Dolomiet split, wat grijziger van kleur (droog), terwijl deze in natte toestand juist wat meer mengeling laat zien van grijs en beige tinten. De prijs ligt wat hoger ten opzichte van de standaard Dolomiet split. Franse Dolomiet is in België en Frankrijk zeer bekend om zijn toepassing in asfalt en de betonindustrie, en als decoratief siersplit in natuurlijke omgevingen vanwege de goede kwaliteiten en de aardkleuren van de steen. Of juist om de omgeving van wat meer aardetinten en natuurlijke tint te voorzien! Franse Dolomiet is prima geschikt om met de auto of vrachtwagen op te rijden zonder verbrijzeling.

Franse Dolomiet kopen

Voordelen van Franse Dolomiet:

  • Hoge drukvastheid
  • Mooie aardetinten
  • Decoratief

Grind.be levert Franse Dolomiet losgestort vanaf 10 ton door geheel België. Wilt u een fijner formaat om halfverhardingen mee aan te leggen, kijk bij Dolomiet. Let op: De levertijd van de Franse Dolomiet is ongeveer 5 werkdagen na bestelling, dit is dus iets langer dan onze standaard levertijd van 3 werkdagen.

Populaire verpakkingen

Franse Dolomiet is verkrijgbaar in bigbags met volumekorting. Hoe meer bigbags u koopt, hoe meer korting u krijgt. Heeft u toch een grotere hoeveelheid nodig, heeft u nog de keuze om Franse Dolomiet losgestort te bestellen. Hier bestelt u snel en makkelijk Franse Dolomiet:

Bigbag Franse Dolomiet, Losgestort Franse Dolomiet

15% combikorting

Specificaties Franse Dolomiet

Soortelijk gewicht± 1500KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer info en advies, zie Welk formaat neem ik het beste?
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 75kg per m2, op basis van een laagdikte van 5cm. Houdt voor grovere formaten dan 32mm (bovenmaat) een dikkere laagdikte aan. Overzicht per verpakking: 0,7m3 voor ± 14m2 | 1m3 voor ± 20m2.
Aanvullende informatie

LETOP! Franse Dolomiet heeft een langere levertijd van 5 werkdagen (normaal leveren wij binnen 3 werkdagen).


Levering en betaling
Levertermijn & Bezorgkosten Bags t/m 900kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€60) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€90 per bestelling)
Levertermijn & bezorgkosten bags vanaf 1000kg, grindplaten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€70) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€90). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 1-3 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Levermethode• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetaalmogelijkhedenVooraf per bank, Creditcard, Bancontact/Mister Cash, Paypal of (vanaf 1000kg) contant bij aflevering. Alle prijzen zijn incl. BTW.
U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten

Video's over de levering

Our team
Persoonlijk advies?

Wilt u advies of heeft u een vraag over onze producten?

Our team