• Gratis levering losgestort
  • Grootste assortiment
  • Scherpste prijzen
  • Beste klantenservice
  • Snelle, professionele levering

×
Registreren

Persoonlijke informatie

Login Data

* Verplichte velden

of inloggen

Verplicht veld
Verplicht veld
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Dit is geen emailadres
Verplicht veld
Dit emailadres bestaat al
Verplicht veld
Voer a.u.b. een geldig wachtwoord in
Voer a.u.b. 6 of meer karakters in
Voer a.u.b. maximaal 16 tekens in
Wachtwoorden komen niet overeen
Verplicht veld
Emailadres of wachtwoord is onjuist

De levering van bigbags of kratten op moeilijk bereikbare plaatsen

9 jul. 2018

Een bigbag siergrind of siersplit van 1m3 of pallets met grindstabilisatie nodig? Meestal leveren we deze met een stenentrailer, dit is een vrachtwagen waar een kraantje op zit. Maar heeft u de materialen in uw achtertuin, zijkant of andere lastig bereikbare nodig, hoe krijgt u deze dan op de gewenste plek? Wij denken graag met u mee!

levering kraantje

Bezorging over een heg in uw tuin

Wij kunnen ons voorstellen dat u de bestelde producten het liefst zo dicht mogelijk bij de aanleg plek afgeleverd krijgt zodat u zo min mogelijk zelf hoeft te sjouwen met de zware materialen. U heeft het liever in de tuin dan op het trottoir voor de heg. Als eerste is het hierbij wel belangrijk dat uw tuin aan de openbare weg grenst zodat op de weg geparkeerd kan worden (niet op de stoep). Vergeet niet aan te geven bij de bestelling dat u de goederen met een vrachtwagen met kraantje geleverd wilt hebben. Onze medewerkers geven dit door aan de transporteur en zorgen dat een vrachtwagen met kraantje naar u toe komt. Zorg dat u bereikbaar bent, de chauffeur belt u een half uur voor levering op zodat u aanwezig kunt zijn op de leverplek.

Als u in een smalle straat woont of u wilt uw materialen op een camping geleverd hebben dan kunnen we, tegen eenmalige meerprijs per bestelling, met een kooiaap of citytrailer leveren. Wat houdt dit in?

levering bigbag over heg
levering over de heg

Bezorging met een kooiaap

Een kooiaap kan gemakkelijk in smalle straten of op moeilijk bereikbare plekken komen. Deze mobiele heftruck hangt achter een vrachtwagen en kan zo gemakkelijk meegenomen worden. De kooiaap wordt bij de levering van achter de vrachtwagen op straat gezet waarna de chauffeur hierin kan rijden. Met de kooiaap kan hij gemakkelijk de bags optillen tussen de lussen vanuit de vrachtwagen en deze verder transporteren. Dat is pas handig als uw materialen verder van de vrachtwagen neergezet moeten worden! 

Let u wel op dat een kooiaap niet kan reiken of over een hek of heg kan tillen. Het is ook niet raadzaam om een kooiaap over recent aangelegde bestrating te laten rijden, dit kan door het gewicht van de kooiaap kapot gereden worden.

kooiaap
kooiaap

Bezorging met een citytrailer

Misschien kunnen we uw moeilijk bereikbare plek wel bereiken met een citytrailer: dit is een kleinere vrachtwagen met kraantje. Een citytrailer is hetzelfde als een stenentrailer (van 18 meter lang), maar dan een stuk korter en daardoor veel wendbaarder. Vraagt u zich af of de standaard stenentrailer waarmee wij leveren wel of niet in uw straat kan komen, laat dit dan van tevoren aan ons weten. Onze medewerkers bepalen dan samen met de transporteur hoe wij het beste bij u kunnen leveren: met een kooiaap of een citytrailer. U kunt ook een aantal foto's van de situatie ter plaatse naar ons mailen zodat wij dit goed kunnen inschatten.

Maakt u zich vooral geen zorgen, er zijn vele mogelijkheden en wij denken graag met u mee. Neem contact met ons op en we kijken hoe we met advies en informatie aan úw wensen kunnen voldoen.

Bekijk onderstaande video hoe de levering over een schutting in zijn werk gaat!

Algemene informatie over de levering van bags en stukgoed kunt u vinden op onze algemene pagina Transport & Levering Bigbags.

Onze aanraders
Our team
Persoonlijk advies?

Wilt u advies of heeft u een vraag over onze producten?

Our team