Alpengrind

1. Kies het formaat:
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze, professionele levering snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. Bancontact of Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Wat is Alpengrind?

Alpengrind is een zachtbonte grind met een fraaie ronde kiezel. Het grind wordt gewonnen in het Alpengebied en is dan ook natuurlijk gerond. De kleurenmelange is subtiel en bevat vooral grijze, beige en creme tinten. Door de ronde vorm en zachte kleuren staat Alpengrind zeer fraai in siertuinen, op looppaden etc (prettig beloopbaar), maar u kunt ook aan gebruik als dakgrind op dakterras etc. denken! Tenslotte is Alpengrind ook hard genoeg om op de oprit toe te passen. Bekijk naast Alpengrind ook zeker de rest van ons bont grind & split!

Alpengrind kopen

Voordelen van Alpengrind:

  • Prettig beloopbaar
  • Hoge drukvastheid
  • Mooie zachte kleuren

U kunt hier direct Alpengrind bestellen leverbaar in diverse maten bags. Levering geschiedt door geheel België in slechts enkele werkdagen. 

Voor welke tuinsoorten kan in Alpengrind gebruiken?

Uiteraard kunt u deze steensoort in alle tuinsoorten gebruiken. Vanwege de kleurenmix is deze steensoort ideaal wanneer u een natuurlijke tuin wilt aanleggen. De steensoort doet ook direct denken aan een bergachtige omgeving. Door de zachte kleuren is Alpengrind erg geschikt wanneer u vooral rust wilt aanbrengen.

Hoeveel Alpengrind heb ik nodig?

Onder 'Specificaties Alpengrind' vindt u informatie over het verbruik van het Alpengrind. Daarnaast kunt u ook onze rekenhulp gebruiken om eenvoudig te bepalen hoeveel Alpengrind u nodig heeft.

Populaire verpakkingen

Alpengrind is verkrijgbaar in verschillende verpakkingen/hoeveelheden. Veel gekochte verpakkingen Alpengrind zijn:

Bigbag Alpengrind, Losgestort Alpengrind.

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1600KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer info en advies, zie Welk formaat neem ik het beste?
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 75kg / 0,05m3 per m2, op basis van een laagdikte van 5cm. Houdt voor grovere formaten dan 32mm een dikkere laagdikte aan. Overzicht per verpakking: 0,18m3 voor ± 3,5m2 | 0,35m3 voor ± 7m2 | 0,5m3 voor ± 10m2 | 0,7m3 voor ± 14m2 | 1m3 voor ± 20m2
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€70) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€99 per bestelling)
Levertermijn & bezorgkosten bags vanaf 1000kg, grindplaten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€80) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€99). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 1-3 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Levermethode• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetaalmogelijkhedenVooraf per bank, Paypal, Creditcard, Bancontact/Mister Cash of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 3 formaten en 7 verpakkingen
  2. Keuze uit 2 formaten en 6 verpakkingen
  3. Keuze uit 3 formaten en 7 verpakkingen

Video's over de levering