Klant-waarderingen

Hieronder vindt u de waarderingen die ingevuld zijn door onze klanten. Al onze klant-waarderingen zijn spontaan ingezonden! Wij houden dus geen review-acties, noch bieden wij korting of andere aanbiedingen voor het inzenden van een klant-waardering.

Stuur uw waardering in!

Super telefonische service.

De contactpersonen hebben op vrijdagavond ALLES gedaan om hetgeen was afgesproken te laten gebeuren. Buiten hun wil is de levering niet de afgesproken dag geleverd. De communicatie tussen de Nederlandse en Belgische transporteur moet beter.

30-11-2020 Snoeck Marc

Reactie: Beste heer Snoeck, Dank voor uw melding. Wij hebben dit inderdaad besproken! Gelukkig dat wij u zo verder konden helpen. Veel plezier met uw materialen!

afboording

zoals ik het wenste ! Dd

30-11-2020 Dd Vdd

Bestelling 400kg grind bij begraafplaats Hoegaarden (twee toegangen).

Chauffeur was me te snel af en boog naar hoofdingang. Geen probleem om met grote vrachtwagen 50m achteruit te keren om dan naar de achter toegang te rijden. Zeer beleefde én behulpzame chauffeur. Ben zeer tevreden. Hadden koerierdiensten als DPD, BePost, UPS ook maar zulke mensen in DIENST. Het leven werd een stuk aangenamer.

17-11-2020 rony stokart

5 sterren

2 keer besteld 2de bestelling foute levering opgemerkt en telefonisch contact opgenomen, volgende dag was het al gewisseld zag ik bij het thuiskomen na werk :) en zeer goed beholpen geweest aan de telefoon, eerste keer bellen en foto's opsturen was meteen ok, geen 10 keer bellen en niemand bereiken etc... top mensen, 5 sterren

04-11-2020 Hasan G.

bestelling lavasplit

snelle levering en precies de juiste afmeting van de lava voor mijn moerasfilter.

27-10-2020 rudy

Grind.be service

Snelle levering en heel mooi kwaliteitsgrind.
Toevallig op hun website gebotst. In tijden van klimaatverandering en ontharding zouden ze veel meer reclame moeten maken met hun producten. Ook de grindmatten met worteldoek zijn top! Zelfs voor deze onhandige Harry ????

20-10-2020 Eddy

Top van bestelling t.e.m. levering!

Zo moet het. Zorgeloos kunnen bestellen zeer fijn.

25-09-2020 Patricia O

Top service

Wederom een goede service. We wonen in een smalle, moeilijk te bereiken straat. Grind (big bag van 1000 kg) is met de kooiaap geleverd op de aangegeven plaats. Chauffeur is heel vriendelijk. Het is de 3de bestelling bij hun en ik zal in de toekomst zeker terug bij hun bestellen. Zeer aan te raden! :)

10-09-2020 Gerben

grind

zeer tevreden ,snelle levering en vriendelijke chauffeur

09-09-2020 van meldert

Vlugge levering

Bestelling van multi - edge flex afboording en grondpennen. Stipte levering via pakketdienst, Top service

01-09-2020 Karel

levering

Zeer vriendelijke chauffeur. het enige min puntje is dat hij Franstalig was en geen woord Nederlands verstond. hierdoor ging het bericht van de levering eigenlijk volledig verloren De levering zelf gebeurde keurig op tijd, binnen het voorop gestelde tijdsbestek van 3 werkdagen.

01-09-2020 DE BONDT willy

Zeer vriendelijke chauffeur

De levering was op een smalle lange oprit. De chauffeur maakte er geen enkel probleem van en was zeer vriendelijk. Ook was de levering in de avond wat het voor ons zeer makkelijk maakte.

Topfirma

16-08-2020 Bart Wauters

Super

Eerst info gevraagd via telefoon, vriendelijk stemmetje. Vervolgens bestelling geplaatst via de website, easy. Levering sneller dan verwacht en topopvolging. Zeer tevreden over product zelf. Prijs-kwaliteitverhouding SUPER. Thx

15-08-2020 Vic

Super levering

Bij deze wil ik graag even duidelijk vermelden dat ik super tevreden ben van jullie diensten.
Er werd mij beloofd dat men ging opbellen 45min voor aankomst. Dit is heel vlot gegaan. Hele vriendelijke chauffeur die me duidelijke uitleg gaf over het lossen van de steentjes. Dat de vrachtwagen zwaar was dat er wel een beetje verzakking kon zijn. Blij dat ik dit op voorhand wist.
Alles correct geleverd. Top service. Eerste maal bij jullie besteld, maar zal jullie zeker aanraden bij vrienden. En als ik nog eens grind nodig heb, dan weet ik waar te bestellen.

Duizend maal dank.

05-08-2020 Bianca Rubben

Beoordeling na levering

Heel vlotte levering en nadien gebeld of het goed stond en dus zeer content

04-08-2020 De pestel

Waarderingen 31 tot 45 van 190 in totaal