Klant-waarderingen

Hieronder vindt u de waarderingen die ingevuld zijn door onze klanten. Al onze klant-waarderingen zijn spontaan ingezonden! Wij houden dus geen review-acties, noch bieden wij korting of andere aanbiedingen voor het inzenden van een klant-waardering.

Stuur uw waardering in!

Heel tevreden

Wij zijn Heel tevreden over de bestelling ,de afspraken via mail en zeker over de levering heel vriendelijk en behulpzame chaffeur,. Wij zijn normaal geen voorstanders om online te bestellen maar hier moet je zeker niet twijfelen.

22-05-2020 Didier

Zeker aan te raden.

Bestellen gaat zeer eenvoudig, de levering gebeurt snel en vlot binnen het afgesproken tijdstip. Gewoon TOP!

18-05-2020 Leo

Top ervaring, professionalisme ten top! Aanrader!

Eerste ervaring met deze firma en zeer positieve ervaring. Bij eerste bestelling bleek dat het product niet aan onze verwachten voldeed. Na contactname en bij het plaatsen van een nieuwe bestelling werden de retourkosten geannuleerd.
Levering en communicatie +++ Terugbetaling binnen de week +++ Levering op termijn
Doe zo voort en nogmaals dank!

Mr Van Landuyt (België)

15-05-2020 Van Landuyt Ph (België)

Top service..Top kwaliteit..

Bestelling vandaag ontvangen..heel veel bedankt hiervoor..
flamingo split ziet er zalig uit. en de chauffeur super behulpzaam.
Top service..Top kwaliteit..
Vertel het voort

15-05-2020 Muri

Zeer tevreden

Snel geleverd,goede kwaliteit, en vriendelijke service,een aanrader.

14-05-2020 Timmy

Levering van 2 big bags kiezels

Zeer tevreden, de levering was volgens afspraak en zeer vlot verlopen. De vrachtwagen kon mijn straat niet in, maar de chauffeur heeft dit prima opgelost door de zakken tot aan de deur te brengen met zijn "kooiaap", wat toch een tamelijke afstand was.

14-05-2020 Kurt Waegemans

Gemiddeld tevreden

Gevraagd om op een specifieke dag te leveren …… hiervoor betaalde ik meer dan de standaard leveringsprijs. Op de kalender in de bestelprocedure, zaterdag 9/5 aangevinkt maar uiteindelijk werd alles op 5/5 geleverd. Nochtans stond op de website dat op deze datum niet werd geleverd omwille van Bevrijdingsdag. De chauffeur hierop aangesproken, doch na aflevering van de big bag rijdt hij gewoon verder. Het bestelde product, Nero Ebano, bevatte veel afval zoals kleine kiezels.

Bedankt voor uw bericht en excuses voor het niet nakomen van uw wensen! Het is momenteel zo druk dat we de leveringen op een specifieke werkdag niet kunnen garanderen. U heeft hiervoor ook een melding als gelezen op onze website. Uw gewenste leverdag van 9 mei valt op zaterdag en dan hebben geen leveringen, wij leveren alleen op werkdagen. Door de drukte heeft de transporteur nog wat leveringen uitgevoerd op Bevrijdingsdag. U heeft € 20,00 meerkosten betaald, deze hebben wij reeds teruggestort naar u naar aanleiding van uw -email! Als u niet tevreden bent over het product ontvangen we heel graag enkele foto's van u, dan kijken wij hier direct naar!

09-05-2020 Christophe

Zeer tevreden

Super tevreden proficiat met jullie service echt dank.

04-05-2020 Inge

Pluim

Bij deze onze felicitaties en dank voor uw chauffeur. Wegens (onvoorziene) openbare werken was het niet onmiddellijk mogelijk om met de vrachtwagen tot bij het huis te komen.
Hij heeft dit creatief opgelost, Dank hiervoor en geef hem maar een pluim, want hij was bovendien zeer vriendelijk!

04-05-2020 Dirk V, Zandvliet

Super te vreden

Super service en echt snelle bediening ook in periode van corona tijd. Echt dikke proficiat doe zo verder en eveneens heel beleefde chauffeur die de bestelde levering bracht. Inge

01-05-2020 Buysens inge

Top

Snelle levering, prima kwaliteit, gewoon TOP.

01-05-2020 Johan

Aanrader

De service hier verdient een dikke pluim: heldere communicatie, snelle en vriendelijke levering en prima helpdesk die bijna instant antwoordt. Wij zijn super tevreden met onze nieuwe steentjes. De contactgegevens hebben we alvast doorgegeven aan de buren.

16-04-2020 Familie Van Den Broeck

Prima !

Kan alleen met lof zwaaien - heel vriendelijke chauffeur, leverde de goederen op aangeduide plaats. Levertijd werd gerespecteerd. Bestelde goederen = geleverde goederen. Indien nodig zal ik de firma aanbevelen bij mijn vrienden. Dankjewel, Bettina

15-04-2020 Bettina Inion uit Ellezelles in België

Goede service

Chauffeur was hier om +/- 8 u deze morgen, alles perfect en vlot verlopen, Alvast bedankt voor de snelle levering en goede service!

07-04-2020 Elektro Kapellen

Yellow Sun breuksteen

2 big bags besteld: snel en vlot geleverd. Prima service. Perfecte follow-up (levertijd, leveringsmelding). Een absolute aanrader voor alle bouwmaterialen!

07-04-2020 Erik Clemens

Waarderingen 61 tot 75 van 190 in totaal