Klant-waarderingen

Hieronder vindt u de waarderingen die ingevuld zijn door onze klanten. Al onze klant-waarderingen zijn spontaan ingezonden! Wij houden dus geen review-acties, noch bieden wij korting of andere aanbiedingen voor het inzenden van een klant-waardering.

Stuur uw waardering in!

prima!

uit nieuwsgierigheid gebeld naar 014-nummer, ik dacht "dat moet hier in de buurt zijn" maar neen hoor, kreeg ik een Nederlander aan de lijn. heel vriendelijk onthaald. heel goede uitleg gekregen. vrijdag besteld en woensdag geleverd! top service, dat vind je niet overal meer!

04-09-2019 Ingrid

alles top

Vlotte chat met hulp bij de keuze van het meest geschikte produkt en formaat. Vervolgens heel frequent mail-en telefoonverkeer over dag en uur van levering...en vervolgens een vriendelijke chauffeur die alles netjes op tijd en met de glimlach komt afleveren. Veel beter kan niet. top

03-09-2019 rudi

Aanrader

Alles verlopen zoals beloofd : meer nog de levering was sneller dan verwacht ! Interessante prijzen & supervriendelijke chauffeur...

28-08-2019 Patricia

Excellent

Gratis monster, correcte prijs en service, gewoon top!

31-07-2019 Roel

Top

Na onze annulering door een misverstand ,onze werkplanning in de war .
Maar vandaag is onze basalt split geleverd door een heel vriendelijke chauffeur.
We gaan morgen zelfs nog moeten bijbestellen en zal zeker ook van bij jullie zijn .
We raden iedereen aan eens bij jullie te informeren .
Wij zijn alvast tevreden, bedankt

24-06-2019 Marnik

Snelle levering ondanks drukte

Wij willen jullie hartelijk danken voor de snelle levering ondanks de drukte.

11-06-2019 Bart en Tineke

Tiptop

Alles keurig verlopen. Prima geholpen geweest via de chat-functie die beschikbaar is op de website.
De bestelling is binnen de vooropgestelde termijn, zoals vermeld, geleverd. Vriendelijke en behulpzame chauffeur die met zijn trekker en oplegger zonder probleem, in ons relatief klein straatje, de bestelling af leverde.

01-05-2019 Carlos Schacht

Vlot en goed

Bedankt voor de vlotte en keurige levering, en keikes hoe mooi

26-04-2019 George Beliën

Uitstekende service

2de x besteld. 1ste x was er iets vergeten door chauffeur. Na een simpel telefoontje de dag nadien al geleverd.
Uitstekende service, zoals beloofd binnen de 3 werkdagen, vriendelijke chauffeurs. Als ik ooit nog grind/kiezel/steenslag nodig heb dan bestel ik alleen nog hier

12-04-2019 cricque

Top service !

Twee leveringen vandaag geleverd , twee chauffeurs twee kip wagens , wat een service. Opgebeld door de chauffeur wanneer die ongeveer hier was .en vroeg genoeg in de ochtend om nog wat van je dag te hebben ! Levering op onze oprit was geen probleem. En alles netjes opgevolgd ook door grind.be . En kwaliteit kiezel heel proper om direct te verwerken .
Volgende bestelling gaat zeker weer bij jullie zijn .
Een tevreden klant
Dany Bovè
Kumtich (België)

08-03-2019 Dany

Alles perfect

De beste service en goedkoop en niet te vergeten proper materiaal. Ik heb er al voor een 5000 euro gekocht en had ik datzelfde bij een leverancier hier 3 km verder besteld dan had ik meer dan 8000 euro kwijt geweest.

23-11-2018 davy

Perfecte service

Ik bestelde 25 ton Ardeense kiezel in bulk geleverd. Daar ik een weekje verlof had, telefoneerde ik om de bestelling door te geven en uitdrukkelijk te vragen opdat de levering binnen de drie dagen kon gebeuren. De vriendelijke man aan de telefoon zou kijken wat mogelijk was. Twee dagen later ontvang ik van de chauffeur een telefoontje dat hij onderweg was en tegen 10u30 zou leveren. De kiezel zelf is van prima kwaliteit. Prachtige service en zeer betaalbaar. Grote Dank!

17-11-2018 Marc Alen

blijk van tevredenheid

Beste, Gisteren de levering van mijn order ontvangen.

Hiermede blijk van mijn tevredenheid, uw systeem zit perfect in elkaar, geweldige communicatie en vlotte afhandeling. Supervriendelijke chauffeur en het grind is helemaal wat ik ervan verwachtte.

Dankuwel

Met vriendelijke groeten,

Movi computerbedrijf
Walter Vermandel

15-10-2018 Walter Vermandel

Levertijd vanuit NL.

een chauffeur die in Waalwijk vertrekt kan hier niet in Stal-Koersel Limburg zijn om 7u.
bij aankomst oplegger voor de helft leeg, al gelost. Wachten van 7 tot 12 duurt lang, geen telefoon op voorhand helaas.
En dan de betaling, NIET PINNEN, had mijn man niet gezien, nou. Niet meer van deze tijd. Antwooord: dat ding gaat meestal niet, flauwekul, dat werkt altijd hoor. MVG ----------------
Geachte heer / mevrouw, onze excuses dat de levering niet helemaal volgens wens is verlopen. Nu vertrekken onze chauffeurs niet vanuit Waalwijk, maar de betreffende chauffeur woont in Limburg en had zijn wagen mee naar huis genomen.Het kan zijn dat einde dag nog adressen gelost zijn, wij plannen onze wagens zo optimaal mogelijk, dan kan het zijn dat een wagen al deels gelost is. De betaling hebben wij in goed overleg met elkaar opgelost, het klopt dat wij geen pin mogelijkheden hebben op onze wagens, wellicht dat dit in de toekomst wel mogelijk wordt! Al met al hebben wij via de telefoon toen met elkaar alles in goed overleg opgelost, wij wensen u veel plezier met de materialen!

29-08-2018 vandebroek R & C

Levering 18 ton siergrind

Op maandag online bestelling geplaatst, op woensdag werd het siergrind al geleverd (West-Vlaanderen,België). Heel tevreden, ook duidelijke communicatie met de chauffeur. Bovendien was het siergrind veel goedkoper dan bij een leverancier hier 20 km verderop.

25-08-2018 Demaré Jonathan

Waarderingen 91 tot 105 van 190 in totaal