Flat Pebbles zwart

1. Kies het formaat:
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze, professionele levering snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. Bancontact of Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Onze Flat Pebbles zwart. Een bijzonder product. Met de donkergrijze kleur en platte, ronde vorm stralen deze sierkiezels luxe en stijl uit. Bovendien is het een uniek product dat u nergens anders zult vinden! De kleur is diep antraciet / donkergrijs, en in natte toestand zijn de pebbles zelfs vrijwel zwart! De platte en ronde vorm maakt dat de Flat pebbles uitermate prettig lopen, ook op blote voeten. Zodoende is deze grindsoort bijzonder geschikt voor een toepassing op siervlakken, paden, terrassen etc. Ze zijn echter ook hard genoeg om op de oprit of parking te gebruiken. Belangrijk: het formaat 30/60 of groter past niet in onze grindstabilisatiematten. De Flat pebbles zijn op aanvraag ook leverbaar in de kleur groen en paars.

Flat pebbles zwart kopen

Voordelen van Flat Pebbles zwart:

  • Prettig beloopbaar
  • Mooie donkergrijze kleur
  • Luxe uitstraling

Wilt u dit product gebruiken voor een oprit of zwaarder belast oppervlak, dan raden wij het gebruik van Grindstabilisatie aan. Let hierbij goed op dat u het juiste formaat Flat Pebbles zwart besteld voor de toepassing in de grindstabilisatie.

De zwarte Flat pebbles zijn in diverse maten bags leverbaar en direct online te bestellen. Heeft u meer dan 8 ton nodig, neemt u dan even contact op voor uw prijs. Bekijk daarnaast ook ons andere zwarte grind & siersplit!

Beschikbare verpakking

Flat Pebbles zwart besteld u in de bag die u nodig heeft, zo heeft u de keuze uit een minibag voor een kleine hoeveelheid of juist een bigbag als u veel nodig heeft. Populaire verpakking:

Bigbag Flat Pebbles zwart, losgestorte Flat pebbles zwart.

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1400KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer info en advies, zie Welk formaat neem ik het beste?
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 75kg / 0,05m3 per m2, op basis van een laagdikte van 5cm. Houdt voor grovere formaten dan 32mm een dikkere laagdikte aan. Overzicht per verpakking: 0,18m3 voor ± 3,5m2 | 0,35m3 voor ± 7m2 | 0,5m3 voor ± 10m2 | 0,7m3 voor ± 14m2 | 1m3 voor ± 20m2
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€70) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€99 per bestelling)
Levertermijn & bezorgkosten bags vanaf 1000kg, grindplaten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€80) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€99). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 1-3 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Levermethode• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetaalmogelijkhedenVooraf per bank, Paypal, Creditcard, Bancontact/Mister Cash of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 3 formaten en 6 verpakkingen
  2. Keuze uit 2 formaten en 7 verpakkingen
  3. Keuze uit 4 formaten en 7 verpakkingen

Video's over de levering