Zwart grind & siersplit

Zwart grind of siersplit in uw eigen tuin? Dat kan! Op Grind.be zijn meerdere verschillende formaten en soorten zwart grind en siersplit te bestellen, zoals Beach Pebbles en Canadian Slate. Bekijk hieronder ons gehele assortiment aan zwart grind en split. Heeft u een vraag of heeft u hulp nodig bij uw bestelling? Neem contact met ons op en we helpen u verder! Bekijk ook zeker de rest van ons siergrind en siersplit!

Berekenen hoeveel u nodig heeft?

  1. Keuze uit 5 formaten en 7 verpakkingen
  2. Keuze uit 3 formaten en 6 verpakkingen
  3. Keuze uit 3 formaten en 7 verpakkingen
  4. Keuze uit 2 formaten en 6 verpakkingen
  5. Keuze uit 2 formaten en 7 verpakkingen
  6. Keuze uit 1 formaat en 5 verpakkingen
  7. Keuze uit 2 formaten en 6 verpakkingen
  8. Keuze uit 2 formaten en 7 verpakkingen
  9. Keuze uit 1 formaat en 6 verpakkingen

Zwart grind & siersplit

Met onze zwarte grind- en splitsoorten creëert u gemakkelijk een stijlvolle, moderne en misschien ook rustige sfeer in uw tuin. De meeste van onze zwarte grind- en siersplitsoorten staan bekend om hun moderne en stijlvolle uitstraling, waardoor deze sfeer goed kan terugkomen in uw tuin. Ze zijn bovendien erg prettig beloopbaar en dus zeer geschikt voor een tuin-/looppad. Ook zijn het zwarte grind en split verkrijgbaar in meerdere formaten, waardoor er voor elke toepassing wel de juiste maat is.

Zwart grind of siersplit kopen?

Wilt u een van deze soorten zwart grind of split kopen? Deze zijn al verkrijgbaar vanaf 20kg bag tot 1m3 bigbag, afhankelijk van de soort. U kunt ook losgestort bestellen vanaf 8 ton!

Meer kleuren grind & split

Er zijn naast zwart nog meer kleuren grind & split. Bekijk hier onze soorten wit, grijs, rood, geel en bont grind en split!