• Gratis levering losgestort
  • Grootste assortiment
  • Scherpste prijzen
  • Beste klantenservice
  • Snelle, professionele levering

×
Registreren

Persoonlijke informatie

Login Data

* Verplichte velden

of inloggen

Verplicht veld
Verplicht veld
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Dit is geen emailadres
Verplicht veld
Dit emailadres bestaat al
Verplicht veld
Voer a.u.b. een geldig wachtwoord in
Voer a.u.b. 6 of meer karakters in
Voer a.u.b. maximaal 16 tekens in
Wachtwoorden komen niet overeen
Verplicht veld
Emailadres of wachtwoord is onjuist

Zebra split

zebra split 8 - 16mm
zebra split 8 - 16mm
1. Kies het formaat:
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking.
Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Bezorgkosten informatie

Zorgeloze levering snel aan de slag!Meer dan 14 jaar ervaring 50.000+ klanten gingen u voor Betaal met Bancontact, Creditcard of een van de andere betaalwijzen

Over Zebra split

Wat is Zebra split

Zebra split is een bijzonder gekleurde split, door de donkergrijze en lichte korrels die zo kenmerkend zijn voor deze soort. De mix van kleuren komt doordat het een mengeling is van Niagara blue split en Basalt split. Door de verschillende tinten grijs van deze soorten (licht grijs vs. antracietgrijs) is het resultaat een prachtig contrasterend kleurenpalet, wat absoluut karakter aan uw tuin geeft! Bijkomend voordeel is dat Zebra split prima geschikt is voor oprit en parking door de hardheid van beide gesteenten.

Zebra split kopen

Voordelen van Zebra split:

  • Hoge drukvastheid
  • Stijlvolle uitstraling
  • Unieke kleurenmix

Zebra split combineren

Zebra split is wat donker van kleur. Uiteraard is het afhankelijk van uw smaak, maar de combinatie van Zebra split met lichtgekleurde tuinelementen is ontzettend mooi, zeker wanneer u een modern geheel wilt creëren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan witte tuinbeelden en lichte tuintegels en tuinmeubels. Maar juist doordat het een wat donkerdere splitsoort is, is de combinatie met veel groen en kleur juist ook mooi. Maar natuurlijk is Zebra split ook te combineren met andere donkere tuinelementen.

Zebra split is vanuit eigen voorraad leverbaar in diverse maten bags. De levering kan al binnen 2 werkdagen! Voor andere formaten, neem contact op.

Populaire verpakkingen

Bigbag Zebra split, Losgestort Zebra split

15% combikorting

Specificaties Zebra split

Soortelijk gewicht± 1600KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer info en advies, zie Welk formaat neem ik het beste?
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 75kg / 0,05m3 per m2, op basis van een laagdikte van 5cm. Houdt voor grovere formaten dan 32mm een dikkere laagdikte aan. Overzicht per verpakking: 0,18m3 voor ± 3,5m2 | 0,35m3 voor ± 7m2 | 0,5m3 voor ± 10m2 | 0,7m3 voor ± 14m2 | 1m3 voor ± 20m2

Levering en betaling
Levertermijn & Bezorgkosten Bags t/m 900kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€60) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€90 per bestelling)
Levertermijn & bezorgkosten bags vanaf 1000kg, grindplaten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€70) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€90). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 1-3 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Levermethode• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetaalmogelijkhedenVooraf per bank, Creditcard, Bancontact/Mister Cash, Paypal of (vanaf 1000kg) contant bij aflevering. Alle prijzen zijn incl. BTW.
U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten

Video's over de levering

Our team
Persoonlijk advies?

Wilt u advies of heeft u een vraag over onze producten?

Our team