Zebra split

1. Kies het formaat:
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze, professionele levering snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. Bancontact of Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Wat is Zebra split

Zebra split is een bijzonder gekleurde split, door de donkergrijze en lichte korrels die zo kenmerkend zijn voor deze soort. De mix van kleuren komt doordat het een mengeling is van Niagara blue split en Basalt split. Door de verschillende tinten grijs van deze soorten (licht grijs vs. antracietgrijs) is het resultaat een prachtig contrasterend kleurenpalet, wat absoluut karakter aan uw tuin geeft! Bijkomend voordeel is dat Zebra split prima geschikt is voor oprit en parking door de hardheid van beide gesteenten.

Zebra split kopen

Voordelen van Zebra split:

  • Hoge drukvastheid
  • Stijlvolle uitstraling
  • Unieke kleurenmix

Zebra split combineren

Zebra split is wat donker van kleur. Uiteraard is het afhankelijk van uw smaak, maar de combinatie van Zebra split met lichtgekleurde tuinelementen is ontzettend mooi, zeker wanneer u een modern geheel wilt creëren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan witte tuinbeelden en lichte tuintegels en tuinmeubels. Maar juist doordat het een wat donkerdere splitsoort is, is de combinatie met veel groen en kleur juist ook mooi. Maar natuurlijk is Zebra split ook te combineren met andere donkere tuinelementen.

Zebra split is vanuit eigen voorraad leverbaar in diverse maten bags. De levering kan al binnen 2 werkdagen! Voor andere formaten, neem contact op.

Populaire verpakkingen

Bigbag Zebra split, Losgestort Zebra split

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1600KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer info en advies, zie Welk formaat neem ik het beste?
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 75kg / 0,05m3 per m2, op basis van een laagdikte van 5cm. Houdt voor grovere formaten dan 32mm een dikkere laagdikte aan. Overzicht per verpakking: 0,18m3 voor ± 3,5m2 | 0,35m3 voor ± 7m2 | 0,5m3 voor ± 10m2 | 0,7m3 voor ± 14m2 | 1m3 voor ± 20m2
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€70) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€99 per bestelling)
Levertermijn & bezorgkosten bags vanaf 1000kg, grindplaten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€80) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€99). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 1-3 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Levermethode• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetaalmogelijkhedenVooraf per bank, Paypal, Creditcard, Bancontact/Mister Cash of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 5 formaten en 7 verpakkingen
  2. Keuze uit 1 formaat en 6 verpakkingen
  3. Keuze uit 1 formaat en 6 verpakkingen

Video's over de levering