Belgisch rood split

1. Kies het formaat:
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze, professionele levering snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. Bancontact of Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Belgisch rood split is een bijzondere soort siersplit. Deze stijlvolle split van marmer, ook wel bekend als Rouge Belge split en Marmedoc, is niet echt rood van kleur, maar zacht roze-rood met grijze tinten. De split komt normaliter uit België zelf en wordt veel toegepast in de siertuin of op het tuinpad. Ook in combinatie met natuursteen staat Belgisch rood split werkelijk prachtig. Let wel op dat U Belgisch rood in een zonrijke en niet te vochtige omgeving gebruikt vanwege algengroei.

Belgisch rood split kopen

Voordelen van Belgisch rood split:

  • Stijlvolle uitstraling
  • Mooie zacht roze-rode kleur
  • Voordelig

Online kunt U Belgisch rood split gemakkelijk bestellen waarbij u keuze heeft uit diverse maten bags.

Geschikte tuinsoort voor Belgisch rood split

Belgisch rood split past in vrijwel iedere tuin, van natuurlijk romantisch tot modern met strakke lijnen. Om mosgroei/ algengroei te verkomen is het raadzaam Belgisch rood split niet op schaduwrijke en vochtige plekken in de tuin te verwerken. Voordat u de split in uw tuin verwerkt raden wij aan een anti-worteldoek te gebruiken om zo onkruidgroei van onderop te verkomen. Vergeet dan niet de handige grondpennen mee te bestellen.

Populaire verpakkingen

Belgisch rood split is te koop in diverse maten bags en als losgestort split. Meest verkochte verpakking:

Bigbag Belgisch rood split Losgestort Belgisch rood split

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1500KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer info en advies, zie Welk formaat neem ik het beste?
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 75kg / 0,05m3 per m2, op basis van een laagdikte van 5cm. Houdt voor grovere formaten dan 32mm een dikkere laagdikte aan. Overzicht per verpakking: 0,18m3 voor ± 3,5m2 | 0,35m3 voor ± 7m2 | 0,5m3 voor ± 10m2 | 0,7m3 voor ± 14m2 | 1m3 voor ± 20m2
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€70) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€99 per bestelling)
Levertermijn & bezorgkosten bags vanaf 1000kg, grindplaten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€80) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€99). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 1-3 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Levermethode• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetaalmogelijkhedenVooraf per bank, Paypal, Creditcard, Bancontact/Mister Cash of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 3 formaten en 6 verpakkingen
  2. Keuze uit 1 formaat en 6 verpakkingen
  3. Keuze uit 1 formaat en 6 verpakkingen

Video's over de levering