Rosso Verona split

1. Kies het formaat:
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze, professionele levering snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. Bancontact of Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Een unieke klassieker in het siersplitassortiment is de Rosso Verona split. Klassiek omdat deze siersplit al jarenlang verkocht wordt. Uniek is de Rosso Verona split door de kleur: deze is oranje-rozeroodachtig. Er bestaat dan ook geen enkele andere split met deze kleuren! De diepe kleuren geven er een luxueuze uitstraling aan. De Rosso Verona split is afkomstig uit Italië en is van de steensoort marmer. Bekijk naast Rosso Verona split ook zeker onze andere soorten rood grind & siersplit!

Waarvoor is Rosso Verona split te gebuiken?

Qua toepassingen wordt de Rosso Verona vaak gezien als siersplit op tuinpad of als decoratiesplit rondom tegels  etc. Maar ook voor de oprit of parking kan Rosso Verona split prima gebruikt worden. Het is namelijk een drukvaste steensoort. Daarnaast goed kleurvast en dus bent u verzekerd van jarenlang kleur in uw tuin of op uw oprit/parking.

Voordelen van Rosso Verona split

Voordelen van Rosso Verona split:

  • Goede drukvastheid
  • Mooie oranje-rozerood kleur
  • Luxe uitstraling
  • Goede kleurvastheid!

Rosso Verona split kopen

Het Rosso Verona split is verkrijgbaar in verschillende bags. Contacteer ons voor grotere prijsaanvragen. De populairste verpakking:

Bigbag Rosso Verona split

Naast bags kunt u ook losgestort Rosso Verona split kopen.

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1600KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer info en advies, zie Welk formaat neem ik het beste?
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 75kg / 0,05m3 per m2, op basis van een laagdikte van 5cm. Houdt voor grovere formaten dan 32mm een dikkere laagdikte aan. Overzicht per verpakking: 0,18m3 voor ± 3,5m2 | 0,35m3 voor ± 7m2 | 0,5m3 voor ± 10m2 | 0,7m3 voor ± 14m2 | 1m3 voor ± 20m2
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€70) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€99 per bestelling)
Levertermijn & bezorgkosten bags vanaf 1000kg, grindplaten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€80) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€99). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 1-3 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Levermethode• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetaalmogelijkhedenVooraf per bank, Paypal, Creditcard, Bancontact/Mister Cash of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 5 formaten en 6 verpakkingen
  2. Keuze uit 1 formaat en 7 verpakkingen
  3. Keuze uit 1 formaat en 6 verpakkingen

Video's over de levering