Schots graniet

1. Kies het formaat:
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze, professionele levering snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. Bancontact of Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Wat is Schots graniet?

Het is graniet welke, zoals de naam al zegt, gewonnen wordt in Schotland. In de highlands van Schotland om precies te zijn. Het is een steen met een roze-grijze kleur. Door deze aparte kleur is Schots graniet een vrij bekende splitsoort. Het voordeel van graniet is de sterkte / drukvastheid van de steen (vergruist niet, ook niet onder hoge druk). Bovendien is Schots graniet vrij kleurvast, zodat uw tuin of oprit jarenlang mee kan!

Waarvoor kan ik Schots graniet gebruiken?

Vanwege de hoge drukvastheid is Schots graniet erg populair als bodembedekker op parkings, opritten en erven. Kortom, op oppervlakken die veel belast worden door auto's. Uiteraard ook te gebruiken als bodembedekker in de tuin. Vanwege de neutrale kleur geschikt in vele verschillende tuinstijlen, van natuurlijke tuinen tot aan rotstuinen en Zuid-Europese tuinen.

De voordelen van Schots graniet

Schots graniet heeft meerdere voordelen:

  • Hoge drukvastheid
  • Kleurvast
  • Unieke grijs-roze kleur

Mede door deze eigenschappen een veelgebruikte steensoort.

Schots graniet kopen

Op Grind.be kunt u Schots graniet in meerdere formaten bags en in losgestorte vrachten kopen (geleverd door heel België). Heeft u een speciale aanvraag, neem gerust contact op. De meest populaire verpakkingen:

Bigbag Schots graniet, Losgestort Schots graniet.

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1600KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer info en advies, zie Welk formaat neem ik het beste?
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 75kg / 0,05m3 per m2, op basis van een laagdikte van 5cm. Houdt voor grovere formaten dan 32mm een dikkere laagdikte aan. Overzicht per verpakking: 0,18m3 voor ± 3,5m2 | 0,35m3 voor ± 7m2 | 0,5m3 voor ± 10m2 | 0,7m3 voor ± 14m2 | 1m3 voor ± 20m2
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€70) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€99 per bestelling)
Levertermijn & bezorgkosten bags vanaf 1000kg, grindplaten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€80) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€99). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 1-3 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Levermethode• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetaalmogelijkhedenVooraf per bank, Paypal, Creditcard, Bancontact/Mister Cash of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 5 formaten en 7 verpakkingen
  2. Keuze uit 5 formaten en 6 verpakkingen
  3. Keuze uit 1 formaat en 6 verpakkingen

Video's over de levering