Canadian slate paars

1. Kies het formaat:
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze, professionele levering snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. Bancontact of Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Canadian slate paars is de paarskleurige variant van de leisteensplit die de naam Canadian slate draagt. De combinatie van unieke platte vorm én unieke kleur (er is geen andere soort met een paarse kleur) zorgt ervoor dat de Canadian slate paars een bijzonder siersplit is! Grind.be importeert deze mooie leisteen split zelf, zodat wij direct uit voorraad kunnen leveren. Canadian slate paars staat zowel in de authentieke als moderne tuin bijzonder mooi. Buiten de Canadian slate paars leveren wij ook Canadian slate zwart en Canadian slate groen.

Canadian slate paars kopen

Voordelen van Canadian slate paars

  • Prettig beloopbaar
  • Unieke paarse kleur
  • Voordelig

De Canadian slate paars (ook steenroos genoemd) is leverbaar in diverse maten bags en verschillende formaten.

Wilt u dit product gebruiken voor een oprit of een zwaarder belast oppervlak, dan raden wij het gebruik van Grindstabilisatie aan. Zo voorkomt u dat de Canadian slate paars stuk gereden wordt en tevens zorgt de grindstabilisatie ook voor een spoorvrije oprit. Let hierbij goed op het gebruik van het juiste formaat steen in de grindstabilisatie! Het formaat 30/60 (of groter) past niet in de grindstabilisatiematten uit ons assortiment. Wanneer u Canadian slate paars in het formaat 30/60 of groter op de oprit of op een erf wilt gebruiken dan kunt u onze grindstabilisatie er dus niet onder leggen.

Populaire verpakkingen

Canadian slate paars koopt u in handige bags. Indien u een grotere hoeveelheid wenst, leveren wij Canadian slate paars ook losgestort. Populaire verpakkingen zijn:

Bigbag Canadian slate paarsLosgestort Canadian slate paars

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1400KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer info en advies, zie Welk formaat neem ik het beste?
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 75kg / 0,05m3 per m2, op basis van een laagdikte van 5cm. Houdt voor grovere formaten dan 32mm een dikkere laagdikte aan. Overzicht per verpakking: 0,18m3 voor ± 3,5m2 | 0,35m3 voor ± 7m2 | 0,5m3 voor ± 10m2 | 0,7m3 voor ± 14m2 | 1m3 voor ± 20m2
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€70) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€99 per bestelling)
Levertermijn & bezorgkosten bags vanaf 1000kg, grindplaten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€80) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€99). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 1-3 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Levermethode• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetaalmogelijkhedenVooraf per bank, Paypal, Creditcard, Bancontact/Mister Cash of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 5 formaten en 6 verpakkingen
  2. Keuze uit 2 formaten en 6 verpakkingen
  3. Keuze uit 1 formaat en 5 verpakkingen

Video's over de levering