Rood grind & siersplit

Rood grind of siersplit in uw eigen tuin? Op Grind.be zijn meerdere verschillende soorten en formaten rood grind en split verkrijgbaar, zoals Rosso Verona split en Rouge Belge grind. Bekijk hieronder ons gehele assortiment aan rood grind en siersplit. Heeft u een vraag of heeft u hulp nodig bij uw bestelling? Neem gerust contact met ons op en we helpen u graag verder! Bekijk ook zeker de rest van ons siergrind en siersplit!

Berekenen hoeveel u nodig heeft?

  1. Keuze uit 1 formaat en 5 verpakkingen
  2. Keuze uit 1 formaat en 6 verpakkingen
  3. Keuze uit 5 formaten en 6 verpakkingen
  4. Keuze uit 1 formaat en 5 verpakkingen
  5. Keuze uit 1 formaat en 6 verpakkingen
  6. Keuze uit 1 formaat en 7 verpakkingen

Rood grind & siersplit

Met onze rode grind- en splitsoorten creëert u gemakkelijk een warme, zuidelijke en misschien ook moderne sfeer in uw tuin. De meeste van onze rode grind- en splitsoorten staan bekend om hun warme en zuidelijke uitstraling, waardoor deze sfeer goed terugkomt in uw tuin. Daarnaast zijn ze erg prettig beloopbaar en dus zeer geschikt voor een loop-/tuinpad. Daarnaast zijn het rode grind en siersplit verkrijgbaar in verschillende formaten, dus er is voor elke toepassing wel de juiste maat.

Rood grind of siersplit kopen?

Wilt u een van deze soorten rood grind of split kopen? Deze zijn al verkrijgbaar vanaf 20kg bag tot 1m3 bigbag, afhankelijk van de soort. U kunt ook losgestort bestellen vanaf 8 ton!

Meer kleuren grind & split

Er zijn naast rood nog meer kleuren grind & split. Bekijk hier onze soorten wit, zwart, grijs, geel en bont grind en split!