Doornikse kalksteen split

1. Kies het formaat:
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze, professionele levering snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. Bancontact of Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Wenst U graag een grijze split in de tuin, maar vindt u de Ardenner split te licht en de Basalt split te donker? Dan kunnen we U de Doornikse kalksteen split aanraden. Dit is een mooie siersplit met een middengrijze kleur en dus een ideale tussenweg qua grijstint! Vanwege de goede hardheid is Doornikse kalksteen split prima geschikt voor vrijwel alle toepassingen, of het nu gaat om oprit- of erfbedekking, sierpaden / looppaden of bodembedekking. Bekijk ook zeker onze andere soorten grijs grind & siersplit!

Doornikse kalksteen split kopen

Voordelen van Doornikse kalksteen split:

  • Hoge drukvastheid
  • Mooie middengrijze kleur
  • Voordelig

Doornikse kalksteen split is te leveren in diverse maten bags en verschillende formaten. Voor losgestort, neemt u even contact met ons op voor de prijs. 

Tip: Als u Doornikse kalksteen split voor uw siertuin wilt gebruiken raden wij u aan een anti-worteldoek onder de split te leggen voor een onderhouds vriendelijke tuin. De handige grondpennen maken het leggen van anti-worteldoek kinderspel. Voor een mooie scheiding tussen border of tuinpad en gazon maken wij u graag bekend met onze Multi-Edge FLEX afboording. Een praktische kunststof afboording waarmee u rechte en ronde / golvende vormen makkelijk en snel kunt maken

Populaire verpakkingen

Doornikse kalksteen split koopt u bij Grind.be in verschillende maten en hoeveelheden. De meest gekochte verpakkingen zijn:

Bigbag Doorniks kalksteen splitLosgestort Doornikse kalksteen split.

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1500KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer info en advies, zie Welk formaat neem ik het beste?
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 75kg / 0,05m3 per m2, op basis van een laagdikte van 5cm. Houdt voor grovere formaten dan 32mm een dikkere laagdikte aan. Overzicht per verpakking: 0,18m3 voor ± 3,5m2 | 0,35m3 voor ± 7m2 | 0,5m3 voor ± 10m2 | 0,7m3 voor ± 14m2 | 1m3 voor ± 20m2
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€70) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€99 per bestelling)
Levermethode• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetaalmogelijkhedenVooraf per bank, Paypal, Creditcard, Bancontact/Mister Cash of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 5 formaten en 7 verpakkingen
  2. Keuze uit 5 formaten en 7 verpakkingen
  3. Keuze uit 2 formaten en 7 verpakkingen

Video's over de levering