Bont grind & siersplit

Bont grind of siersplit in uw eigen tuin? Op Grind.be zijn verschillende formaten en soorten verkrijgbaar, zoals Maasgrind en Rijngrind. Bekijk hieronder alle producten! Heeft u hulp nodig bij uw bestelling of heeft u een andere vraag? Neem gerust contact met ons op en we helpen u verder! Bekijk ook zeker de rest van ons siergrind en siersplit!

Berekenen hoeveel u nodig heeft?

  1. Keuze uit 3 formaten en 6 verpakkingen
  2. Keuze uit 3 formaten en 7 verpakkingen
  3. Keuze uit 4 formaten en 7 verpakkingen
  4. Keuze uit 4 formaten en 7 verpakkingen
  5. Keuze uit 1 formaat en 6 verpakkingen
  6. Keuze uit 5 formaten en 6 verpakkingen
  7. Keuze uit 2 formaten en 6 verpakkingen
  8. Keuze uit 6 formaten en 6 verpakkingen

Bont grind & split

Een landelijke en natuurlijke sfeer creëren in uw eigen tuin? Die sfeer creëert u gemakkelijk met onze bonte grind- en splitsoorten. Onze bonte grind- en splitsoorten staan bekend om hun natuurlijke en landelijke uitstraling en zijn bovendien zeer sterk, waardoor ze ook geschikt zijn voor op een oprit of parkeerplaats. Daarnaast zijn onze splitsoorten in vele verschillende formaten verkrijgbaar. Er is dus voor elke toepassing wel een geschikte maat. 

Bont grind of split kopen?

Wilt u een van deze soorten bont grind of split kopen? Afhankelijk van de soort die u wilt, deze zijn al verkrijgbaar vanaf 20kg bag tot 1m3 bigbag. Vanaf 8 ton kunt u ook losgestort bestellen!

Meer kleuren grind & split

Er zijn naast bont nog meer kleuren grind & split. Bekijk hier onze soorten wit, zwart, grijs, rood en geel grind en split!