Geel grind & siersplit

Geel grind of siersplit in uw eigen tuin? Op Grind.be zijn verschillende formaten en soorten verkrijgbaar, zoals Dolomiet split of Cordoba grind. Bekijk hieronder alle producten! Heeft u hulp nodig bij uw bestelling of heeft u een andere vraag? Neem gerust contact met ons op en we helpen u verder! Bekijk ook zeker de rest van ons siergrind en siersplit!

Berekenen hoeveel u nodig heeft?

 1. Keuze uit 1 formaat en 7 verpakkingen
 2. Keuze uit 6 formaten en 6 verpakkingen
 3. Keuze uit 2 formaten en 7 verpakkingen
 4. Keuze uit 1 formaat en 6 verpakkingen
 5. Keuze uit 2 formaten en 6 verpakkingen
 6. Keuze uit 6 formaten en 6 verpakkingen
 7. Keuze uit 1 formaat en 6 verpakkingen
 8. Keuze uit 1 formaat en 2 verpakkingen
 9. Keuze uit 1 formaat en 6 verpakkingen
 10. Keuze uit 4 formaten en 7 verpakkingen
 11. Keuze uit 1 formaat en 6 verpakkingen
 12. Keuze uit 1 formaat en 7 verpakkingen

Geel grind & split

Een warme, zuidelijke en rustige sfeer creëren in uw eigen tuin? Die sfeer creëert u gemakkelijk met onze gele grind- en splitsoorten. Onze gele grind- en splitsoorten zijn ook goed te combineren met andere tuinelementen. Ze zijn dus zeer ruim toepasbaar. Daarbij zijn onze gele grindsoorten zeer prettig beloopbaar, waardoor ze ook zeer goed te gebruiken zijn bij een tuin-/looppad. Daarnaast zijn onze splitsoorten in vele verschillende formaten verkrijgbaar. Er is dus voor elke toepassing wel een geschikte maat.

Geel grind of split kopen?

Wilt u een van deze soorten geel grind of split kopen? Afhankelijk van de soort die u wilt, deze zijn al verkrijgbaar vanaf 20kg bag tot 1m3 bigbag. Vanaf 8 ton kunt u ook losgestort bestellen!

Meer kleuren grind & split

Er zijn naast geel nog meer kleuren grind & split. Bekijk hier onze soorten wit, zwart, grijs, rood en bont grind en split!