Wit grind & siersplit

Wit grind of siersplit in uw eigen tuin? Op Grind.be zijn verschillende formaten en soorten verkrijgbaar, zoals Carrara of Crystal White. Bekijk hieronder alle producten! Heeft u hulp nodig bij uw bestelling of heeft u een andere vraag? Neem gerust contact met ons op en we helpen u verder! Bekijk ook zeker de rest van ons siergrind en siersplit!

Berekenen hoeveel u nodig heeft?

  1. Keuze uit 4 formaten en 7 verpakkingen
  2. Keuze uit 4 formaten en 7 verpakkingen
  3. Keuze uit 4 formaten en 7 verpakkingen
  4. Keuze uit 4 formaten en 7 verpakkingen
  5. Keuze uit 3 formaten en 7 verpakkingen
  6. Keuze uit 5 formaten en 6 verpakkingen

Wit grind & split

Een moderne en misschien zelfs luxe sfeer creëren in uw eigen tuin? Die sfeer creëert u gemakkelijk met onze witte grind- en splitsoorten. Elke soort is op zijn eigen manier goed te combineren met bijvoorbeeld kleuren, vijvers en/of hout. Ze zijn dus zeer ruim toepasbaar. Daarbij zijn onze witte grindsoorten zeer prettig beloopbaar, waardoor ze ook zeer goed te gebruiken zijn bij een tuin-/looppad. Daarnaast zijn onze splitsoorten in vele verschillende formaten verkrijgbaar. Er is dus voor elke toepassing wel een geschikte maat. Ook ziet u op deze pagina Witte grind en Witte kwarts staan, witte kiezels in combinatie met lichtbruin en grijs.

Wit grind of split kopen?

Wilt u een van deze soorten wit grind of split kopen? Afhankelijk van de soort die u wilt, deze zijn al verkrijgbaar vanaf 20kg bag tot 1m3 bigbag. Vanaf 8 ton kunt u ook losgestort bestellen!

Meer kleuren grind & split

Er zijn naast wit nog meer kleuren grind & split. Bekijk hier onze soorten zwart, grijs, rood, geel en bont grind en split!