Icy Blue fijn

1. Kies het formaat:
Voor grovere formaten van deze soort, zie Niagara blue / Icy blue split
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze, professionele levering snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. Bancontact of Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Icy Blue fijn is het kleine formaat van de Icy Blue split, de korrel is dus fijn en de vorm gebroken. Met deze fijne maat van Icy Blue kunt u verschillende toepassingen bekleden. Zo kunt u een looppad met Ice Blue fijn aanleggen. Of leg een egalisatielaag voor kinderkoppen en bestrating aan. De voordelen van Icy Blue:

  • Decoratieve en sierlijke grijsblauwe kleur
  • Hoge drukvastheid
  • Voordelig (de fijne maten zijn extra voordelig)

Icy Blue fijn kopen

Dit product is verkrijgbaar in verschillende verpakkingen, kies hier uw hoeveelheid! Binnen enkele dagen bij uw thuis geleverd. Vergeet niet om bij de aanleg worteldoek te leggen voor een onderhoudsarm oppervlak. Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op!

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1600KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer info en advies, zie Welk formaat neem ik het beste?
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 75kg / 0,05m3 per m2, op basis van een laagdikte van 5cm. Houdt voor grovere formaten dan 32mm een dikkere laagdikte aan. Overzicht per verpakking: 0,18m3 voor ± 3,5m2 | 0,35m3 voor ± 7m2 | 0,5m3 voor ± 10m2 | 0,7m3 voor ± 14m2 | 1m3 voor ± 20m2
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€70) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€99 per bestelling)
Levermethode• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetaalmogelijkhedenVooraf per bank, Paypal, Creditcard, Bancontact/Mister Cash of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 4 formaten en 7 verpakkingen
  2. Keuze uit 1 formaat en 7 verpakkingen
  3. Keuze uit 2 formaten en 6 verpakkingen

Video's over de levering