Yellow sun split

1. Kies het formaat:
Voor grovere formaten van deze soort, zie Yellow sun breuksteen
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze, professionele levering snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. Bancontact of Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Wat is Yellow Sun split?

Dit gele split, welke een kalksteensoort is, is al jaren een bestseller! Dit komt mede door de zachte, warme en neutrale kleur. Dat laatste zorgt ervoor dat de steentjes heel eenvoudig te combineren zijn met allerlei andere tuinelementen in vele verschillende stijlen. Naast een Zuid-Europese tuin kunt u met Yellow Sun split dus ook ontzettend veel andere tuinstijlen creëren. Enkele voorbeelden: een klassieke Engelse tuin, een moderne tuin, een relaxtuin en een landelijke tuin.

Waarvoor is Yellow Sun split geschikt

De populariteit van de steensoort komt niet alleen door de mooie lichte gele kleur van Yellow sun split, maar zeker ook door de goede kwaliteit van de steen. Het is een harde steen, waardoor Yellow sun split zonder problemen de druk van auto’s etc. op de oprit of parking aankan. Daarnaast wordt Yellow sun split veel gezien als siersplit op tuinpaden en in de tuin zelf. Zoekt u een donkerdere gele kleur? Kijk dan eens bij Dolomiet split of bekijk ons gehele assortiment aan geel grind & split!

Yellow sun split kopen

Voordelen van Yellow sun split:

  • Hoge drukvastheid
  • Mooie licht gele kleur
  • Goede kwaliteit kalksteen

Populaire verpakkingen

Online kunt u op Grind.be Yellow sun split in diverse maten bags bestellen. Dit wordt dan binnen enkele dagen bij u thuisbezorgd! De meest populaire verpakkingen:

Bigbag Yellow Sun split, Losgestort Yellow Sun split.

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1500KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer info en advies, zie Welk formaat neem ik het beste?
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€70) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€99 per bestelling)
Levertermijn & bezorgkosten bags vanaf 1000kg, grindplaten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€80) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€99). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 1-3 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Levermethode• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetaalmogelijkhedenVooraf per bank, met iDEAL, Creditcard, Paypal of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 2 formaten en 7 verpakkingen
  2. Keuze uit 1 formaat en 6 verpakkingen
  3. Keuze uit 1 formaat en 6 verpakkingen

Video's over de levering