• Gratis levering losgestort
  • Grootste assortiment
  • Scherpste prijzen
  • Beste klantenservice
  • Snelle, professionele levering

014-480251
×
Registreren

Persoonlijke informatie

Login Datas

of inloggen

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

De beste grind prijs per ton bepalen

18 sep. 2017

Zoekt u snel naar de prijs van een ton grind dan zult u verschillende prijzen tegenkomen. De prijs ton grind kan namelijk aardig variëren en de beste grind prijs is lastig te bepalen als u nog niet weet welke grindsoort u wilt bestellen. Door de vele soorten die er te verkrijgen zijn is het belangrijk om eerst te bepalen voor welke toepassing u het grind nodig heeft. Daarna kunt u hiervoor de meest geschikte soorten grind of split uitkiezen om vervolgens een beeld te krijgen van de prijs ton grind.

prijs ton grind

Waarom verschilt de prijs per ton grind?

De prijs per ton grind ligt aan het soort grind dat u kiest. Er zijn veel verschillende soorten grind te kiezen. Zo zijn er luxe soorten grind zoals de mooie marmersoort Carrara grind, ook wel bekend als siergrind, waarbij de prijs ton grind hoger zal liggen dan bij minder exclusieve grindsoorten zoals bij bijvoorbeeld Wit grind, ook wel kiezels genoemd. Dus als u de goedkoopste optie zoekt kijk dan eens bij kiezel voor de beste prijs ton grind.

Carrara grind
witte grind

Online prijs ton grind

De prijs ton grind kunt u eenvoudig terugzien bij de producten. Het grind kunt u naast een bigbag of minibag ook in een midibag bestellen. In deze verpakking, een midibag, ligt het gewicht vaak rond een ton. Dit kan overigens wel variëren omdat sommige grindsoorten iets zwaarder of lichter zijn, dit noemen we ook wel het soortelijk gewicht. Zo weegt bijvoorbeeld een midibag Beach pebbles 1250kg en een midibag baskisch rood grind 1000kg. Als u grindprijzen gaat vergelijken, en u de beste prijs ton grind zoekt vergeet dan niet naar het soortelijk gewicht te kijken. Soms lijkt een product goedkoper maar krijgt u in werkelijkheid ook minder.

prijs ton grind

Prijs ton grind losgestort

Wilt u liever de prijs per ton als losgestort product zien dan kan dit bij de meeste producten vanaf 8 of 10 ton. U zult zien dat de prijs ton grind teruggerekend bij het losgestort grind vaak nog iets scherper zijn dan bij hetzelfde product verpakt in een midibag. Heeft u dus veel siergrind nodig en u wilt de beste prijs ton grind kijk dan eens bij losgestort grind.

>> Bekijk ons assortiment siergrind
>> Bekijk ons assortiment siersplit
>> Bekijk ons assortiment kiezels 
>> Bekijk ons assortiment steenslag

losgestort

Twijfelt u over de benodigde hoeveelheid dan kunt u dit gemakkelijk berekenen met onze rekenhulp die u aan de zijkant van deze pagina ziet. Wanneer u weet hoeveel grind u nodig heeft kunt u naar de prijs ton grind kijken. rekenhulp

Heeft u vragen over welke soorten grind u het beste kunt gebruiken, een mooie grindsoort gezien en de prijs ton grind weten of wilt u graag een persoonlijk advies, neemt u dan gerust contact met ons op.

Passende producten
Our team
Persoonlijk advies?

Wilt u advies of heeft u een vraag over onze producten?

Our team