Rosso Verona grind

1. Kies het formaat:
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze, professionele levering snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. Bancontact of Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Een unieke grindsoort in ons assortiment is de Rosso Verona. De kleurensamenstelling maakt de Rosso Verona grind een bijzonder product. Dat komt de oranje-roze roodachtige kleur. De diepe kleuren zorgen voor een luxueuze uitstraling. Het Rosso Verona grind komt uit Italië en is een marmeren steensoort. Dit zorgt dat hij goed drukbestendig is.

Welke toepassingen zijn geschikt voor het Rosso Verona grind?

Rosso Verona grind is kunstmatig gerond waardoor het zeer prettig beloopbaar grind is. Door de prachtige kleuren is het uitermate geschikt als siergrind, in het bijzonder voor de mediterrane en moderne sfeer. Het is een drukvaste steensoort. Dit maakt het erg geschikt als bodembedekker op de oprit. Mocht u een oprit aanleggen met Rosso Verona grind, dan raden wij het aan om grindplaten (Grindstabilisatie) te gebruiken. Zo kunt u er makkelijk met een auto overheen rijden. Maar het grootste voordeel van het Rosso Verona grind is de kleurvastheid. Hierdoor kunt u jarenlang genieten van dit mooie siergrind!

Voordelen van Rosso Verona grind

Voordelen van Rosso Verona grind:

  • Goede drukvastheid
  • Mooie oranje-rozerood kleur
  • Luxe uitstraling
  • Goede kleurvastheid

Rosso Verona grind kopen

Het Rosso Verona grind is verkrijgbaar in verschillende voormaten en bags. Heeft u vragen neem dan contact met ons op. Vaak gekozen verpakking: Bigbag Rosso Verona grind.

 

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1600KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer info en advies, zie Welk formaat neem ik het beste?
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 75kg / 0,05m3 per m2, op basis van een laagdikte van 5cm. Houdt voor grovere formaten dan 32mm een dikkere laagdikte aan. Overzicht per verpakking: 0,18m3 voor ± 3,5m2 | 0,35m3 voor ± 7m2 | 0,5m3 voor ± 10m2 | 0,7m3 voor ± 14m2 | 1m3 voor ± 20m2
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€70) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€99 per bestelling)
Levertermijn & bezorgkosten bags vanaf 1000kg, grindplaten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€80) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€99). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 1-3 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Levermethode• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetaalmogelijkhedenVooraf per bank, Paypal, Creditcard, Bancontact/Mister Cash of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 5 formaten en 6 verpakkingen
  2. Keuze uit 1 formaat en 5 verpakkingen
  3. Keuze uit 1 formaat en 6 verpakkingen

Video's over de levering