Canadian slate groen

1. Kies het formaat:
Voor grovere formaten van deze soort, zie Canadian slate breuksteen
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze, professionele levering snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. Bancontact of Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Canadian slate groen is een unieke split in vorm, kleur en structuur! Er zijn zeer weinig siersplitten met een groene kleur als deze. De platte vorm van de leisteen maakt de siersplit extra mooi. Canadian slate groen staat bijzonder fraai in de siertuin als u een siersplit wenst die een verlenging is van uw siertuin of bloementuin! Maar, ook op de oprit kan Canadian slate groen erg mooi uitkomen. Let hierbij goed op het gebruik van het juiste formaat steen in de grindstabilisatie. Het formaat 30/60 (of groter) past niet in de grindstabilisatiematten uit ons assortiment. Wanneer u Canadian slate groen in het formaat 30/60 of groter op de oprit of op een erf wilt gebruiken dan kunt u onze grindstabilisatie er dus niet onder leggen.

Canadian slate groen kopen

Voordelen van Canadian slate groen:

  • Mooie platte vorm
  • Unieke groene kleur
  • Stijlvolle uitstraling

Canadian slate groen is leverbaar in diverse formaten bags en heeft als standaardformaat 30/60 mm. Zoekt u 8 ton of meer van Canadian slate groen? Hiervoor maken wij graag een scherpe offerte, neemt u even contact met ons op!

Canadian slate groen toepassen in uw tuin

Als u Canadian slate groen in uw siertuin verwerkt kunnen wij ons voorstellen dat deze split ook in uw siertuin moet blijven en niet op uw gezon terecht komt. Dit kan u verkomen om met een afboording te werken. De Multi-Edge FLEX is makkelijk en snel aan te brengen in uw border en het ziet er ook nog fraai afgewerkt uit! Niet alleen een rechte afboording maar ook ronde of golvende vormen maakt u snel en simpel met de Multi-Edge FLEX.

Beschikbare verpakking

Canadian slate groen bestelt u in de gewenste bag. De meest bestelde verpakking is:

Bigbag Canadian slate groen

 

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1400KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer info en advies, zie Welk formaat neem ik het beste?
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 75kg / 0,05m3 per m2, op basis van een laagdikte van 5cm. Houdt voor grovere formaten dan 32mm een dikkere laagdikte aan. Overzicht per verpakking: 0,18m3 voor ± 3,5m2 | 0,35m3 voor ± 7m2 | 0,5m3 voor ± 10m2 | 0,7m3 voor ± 14m2 | 1m3 voor ± 20m2
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€70) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€99 per bestelling)
Levertermijn & bezorgkosten bags vanaf 1000kg, grindplaten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€80) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€99). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 1-3 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Levermethode• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetaalmogelijkhedenVooraf per bank, Paypal, Creditcard, Bancontact/Mister Cash of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 2 formaten en 6 verpakkingen
  2. Keuze uit 2 formaten en 7 verpakkingen
  3. Keuze uit 1 formaat en 5 verpakkingen

Video's over de levering