• Gratis levering losgestort
  • Grootste assortiment
  • Scherpste prijzen
  • Beste klantenservice
  • Snelle, professionele levering

×
Registreren

Persoonlijke informatie

Login Data

* Verplichte velden

of inloggen

Verplicht veld
Verplicht veld
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Dit is geen emailadres
Verplicht veld
Dit emailadres bestaat al
Verplicht veld
Voer a.u.b. een geldig wachtwoord in
Voer a.u.b. 6 of meer karakters in
Voer a.u.b. maximaal 16 tekens in
Wachtwoorden komen niet overeen
Verplicht veld
Emailadres of wachtwoord is onjuist

Canadian slate groen

Canadian slate 15 - 30mm
Canadian slate 15 - 30mm
1. Kies het formaat:
Voor grovere formaten van deze soort, zie Canadian slate breuksteen
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking.
Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Bezorgkosten informatie

Zorgeloze levering snel aan de slag!Meer dan 14 jaar ervaring 50.000+ klanten gingen u voor Betaal met Bancontact, Creditcard of een van de andere betaalwijzen

Over Canadian slate groen

Canadian slate groen is een unieke split in vorm, kleur en structuur! Er zijn zeer weinig siersplitten met een groene kleur als deze. De platte vorm van de leisteen maakt de siersplit extra mooi. Canadian slate groen staat bijzonder fraai in de siertuin als u een siersplit wenst die een verlenging is van uw siertuin of bloementuin! Maar, ook op de oprit kan Canadian slate groen erg mooi uitkomen. Let hierbij goed op het gebruik van het juiste formaat steen in de grindstabilisatie. Het formaat 30/60 (of groter) past niet in de grindstabilisatiematten uit ons assortiment. Wanneer u Canadian slate groen in het formaat 30/60 of groter op de oprit of op een erf wilt gebruiken dan kunt u onze grindstabilisatie er dus niet onder leggen.

Canadian slate groen kopen

Voordelen van Canadian slate groen:

  • Mooie platte vorm
  • Unieke groene kleur
  • Stijlvolle uitstraling

Canadian slate groen is leverbaar in diverse formaten bags en heeft als standaardformaat 30/60 mm. Zoekt u 8 ton of meer van Canadian slate groen? Hiervoor maken wij graag een scherpe offerte, neemt u even contact met ons op!

Canadian slate groen toepassen in uw tuin

Als u Canadian slate groen in uw siertuin verwerkt kunnen wij ons voorstellen dat deze split ook in uw siertuin moet blijven en niet op uw gezon terecht komt. Dit kan u verkomen om met een afboording te werken. De Multi-Edge FLEX is makkelijk en snel aan te brengen in uw border en het ziet er ook nog fraai afgewerkt uit! Niet alleen een rechte afboording maar ook ronde of golvende vormen maakt u snel en simpel met de Multi-Edge FLEX.

Beschikbare verpakking

Canadian slate groen bestelt u in de gewenste bag. De meest bestelde verpakking is:

Bigbag Canadian slate groen

15% combikorting

Specificaties Canadian slate groen

Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer info en advies, zie Welk formaat neem ik het beste?
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 75kg per m2, op basis van een laagdikte van 5cm. Houdt voor grovere formaten dan 32mm (bovenmaat) een dikkere laagdikte aan. Overzicht per verpakking: 0,7m3 voor ± 14m2 | 1m3 voor ± 20m2.

Levering en betaling
Levertermijn & bezorgkosten bags vanaf 1000kg, grindplaten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€70) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€90). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 1-3 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
LevermethodeStenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten, bijv. direct op uw oprit of in de tuin (indien mogelijk).
BetaalmogelijkhedenVooraf per bank, Creditcard, Bancontact/Mister Cash, Paypal of (vanaf 1000kg) contant bij aflevering. Alle prijzen zijn incl. BTW.
U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten

Video's over de levering

Our team
Persoonlijk advies?

Wilt u advies of heeft u een vraag over onze producten?

Our team