Kiezelstenen kopen: Zeer voordelig en geschikt voor meerdere toepassingen

Kiezelstenen kopen kan tegenwoordig snel en eenvoudig online. Kiezel zijn mooie ronde steentjes voor een voordelige prijs.
Kiezel is niet alleen zeer voordelig maar heeft ook een hoge drukvastheid en te verkrijgen in verschillende kleuren en maten. Voor welke toepassingen kunt u Kiezelstenen kopen:

Waarvoor kunt u kiezelstenen kopen:

1. Dakgrind: Door de ronde vorm zijn ze ook geschikt als dakgrind. Voor dakgrind kunt u het beste kiezelstenen kopen in de maat 16/32mm, hiervoor kunt u kijken bij: Maasgrind 16-32mm, Rijngrind 16-32mm, Taunus Kwarts 16-32mm, Wit grind 16-32 of Witte kwarts 16-32mm.

2. Parkings en opritten: Door de hoge drukvastheid is zijn fijne steentjes, zoals Castle grind, zeer geschikt voor zware belasting. Daarnaast kunt u kiezelstenen kopen in verschillende kleuren zodat uw oprit of parking er mooi bij ligt.

3. Beton: Wilt u goedkoop stenen kopen voor het maken van beton dan komt u ook al snel uit bij kiezel. Toch wordt er wel eens siergrind gebruikt maar dat komt meestal alleen voor bij zichtbeton, zo kunt u denken aan Crystal White grind voor het creëren van mooi wit beton. Maar op het gebied van functionaliteit kunt u hiervoor prima kiezelstenen kopen.

Castle grind aangelegd oprit

4. Wandelpaden: Wilt u een wandelpad aanleggen dan kunt u kiezen voor kiezelstenen kopen, door de ronde vorm zijn ze namelijk zeer prettig beloopbaar. U kunt er ook voor kiezen om de kiezel te combineren met staptegels, zoals u ziet in het voorbeeld de combinatie Wit grind met een grote grijze tegel. De combinatie van fijne steentjes en stapstenen kan variëren van een strakke tegel met een moderne uitstraling tot een oude tegel voor een speels effect. Om een wandelpad te creëren kunt u voordelig kiezelstenen kopen, dit is ook nog eens mooi en natuurlijk.

 

5. Bodembedekking: Fijne steentjes worden vaak voor grote oppervlaktes gebruikt omdat het zeer voordelig is, rustig oogt en goed aansluit bij woonboerderijen, buitenverblijven etc. U kunt kiezelstenen kopen in verschillende verpakkingen en voor de grote hoeveelheden kunt u voor losgestort kiezen.

Witte grind looppad

Kies uw kiezelsteen:

Kiezelstenen kopen doet u eenvoudig en snel online, kies uw gewenste hoeveelheid en het wordt binnen enkele werkdagen bij u thuis afgeleverd. Twijfelt u nog over welke kleur of maat u wilt bestellen? Vraag dan een gratis handmonster aan!

>> Kiezelstenen kopen? Bekijk ons assortiment Kiezel

Tip: U kunt bij ons direct Worteldoek en Grindstabilisatie meebestellen voor een onderhoudsarme en stabiele oppervlakte.

Taunus kwarts aangelegd